dinsdag 22 mei 2018

"Only women bleed!" Is dat een nadeel?

"Only women bleed" ofwel Enkel vrouwen bloeden.

Onlangs weer op het nieuws over de ongelijkheid tussen man en vrouw waarbij verwezen werd naar vrouwen in andere landen, maar ook over ongelijkheid in de lonen ten opzichte van mannen dichter bij huis.

Laten we het gewoon eens noemen hoe het dichterbij IS,

Vrouwen solliciteren op een baan en daarbij zijn zij mondig genoeg om daar aan te kunnen geven dat zij hetzelfde betaald willen krijgen als hun mannelijke collega in eenzelfde functie of, wanneer dit de enige functie is in dat bedrijf, dat zij het loon willen verkrijgen wat er landelijk gemiddeld voor zo'n functie geldt (te vinden op Internet).

Maar vrouwen zijn helemaal niet in de minderheid ten opzichte van mannen op de volgende vlakken,

Zij kunnen meerdere orgasmes na elkaar krijgen en hebben meerdere fysieke plaatsen waar zij die orgasmes door kunnen krijgen, middels hun clitoris of vaginaal middels de G-plek en in sommige gevallen zelfs middels een 3e plek, door het stimuleren van de baarmoederhals.
Zie dit artikel hierover, "Clitoraal en vaginaal orgasme"

Wanneer vrouwen kinderen krijgen en gaan scheiden dan krijgen zij (wettelijk vastgelegd) in eerste instantie de kinderen toegewezen. Hierin vinden zij doorgaans hun troost en is hun leventje verzorgt van zorg en een gezinsleven (geborgenheid). De man mag, in het normale geval zijn kinderen eens in de 2 weken in een weekend zien of  er moet sprake en mogelijkheid zijn van een gedeeld ouderschap.
Dan nog de mannen die hun kind helemaal niet meer zien doordat vrouwen hun kinderen als wapen gebruiken.
Zie hierover het volgende artikel, "Parents who use kids as weapons"

Een vrouw bepaald "To get laid" in plaats van dat mannen 'denken' dat zij een vrouw versieren.
Een vrouw bepaald wie zij toelaat en dat is HEEL wat anders. Zij heeft allang gezien 'met wie' en 'bij wie' ze in de omgeving moet gaan staan om aan HAAR trekken te komen.
(Natuurlijk zijn zij ook dikwijls naïef en tuinen zij in hun eigen valkuil.)

Just Reality:
'Only women bleed' weegt niet op tegen de onuitgesproken voordelen die zij op hun (door de natuur en wettelijk bepaald) levenspad meemaken.







Wie Blijft Alleen Achter, Mannen of Vrouwen 30-40+ en ouder? Who Fucks Who?

Vrouwen waarbij de kinderwens hoog is en/of een deel van de “bucketlist”, zijn –naarstig- op “zoek” naar een partner (of zaad) die(/dat) b...