dinsdag 6 november 2018

Lompheid van verstokte vrouwelijke singles die nooit een relatie (zullen) kunnen aangaan.


Allereerst geldt, “Wie de schoen past……”

Ben jij een vrijgezelle vrouw van 28+ met min of meer de hieronder genoemde eigenschappen en nog niet gesetteld?

Eigenschappen

·       Heb jij met regelmaat wisselende (seksuele) contacten?
·       Heb jij een inhoudelijk scenario van hoe de liefde en wat daarmee te maken heeft, eruit moet zien en hoe, wie en/of wat die persoon moet zijn en/of hoe deze zich moet gedragen?
·       Neem jij de touwtjes in handen en weet je op voorhand al welke persoon jouw volgende ‘slachtoffer’ wordt, die jij toelaat in jouw lichaam en leven?

Dan zal jij met evenzo grote regelmaat aan de kant geschoven worden of zelf mannen aan de kant schuiven, die niet aan jou scenario voldoen.

Heb je met meer mannen het bed gedeeld dan je op 1 hand kunt tellen, dan zal het steeds onmogelijker worden je te settelen en/of jezelf kunnen toewijden aan 1 persoon!
Nooit zal er één goed genoeg voor je (kunnen) zijn omdat er niet 1 man bestaat die alle voorgaande op ieder vlak kan overtroeven.

Ben je altijd op zoek naar mooier, beter, liever, rijker, meer status of wat dan ook dan alle vorigen, dan zal dat er uiteindelijk toe leiden (lijden) dat niemand goed genoeg is en niet zij maar JIJZELF de oorzaak daarvan bent, door je scenario’s en het gedrag wat daarbij komt kijken.

Bevindt jij jezelf in een omgeving waar iedereen elkaar kent dan zal je op een bepaald een naam krijgen, waardoor jij een andere sociale kring zal moeten gaan zoeken en het circus weer van vooraf aan begint. Een vos verliest nu eenmaal wel zijn haren maar niet zijn streken.

Just reality,
Dit soort vrouwen zie ik met regelmaat!
Het gedrag wat er bij hoort is inmiddels zo overduidelijk dat ik dit blog artikel moest schrijven.
Narcistische vrouwen vallen ook onder het bovengenoemde. 
Deze schromen er zelfs niet voor om mannen die al een relatie hebben (proberen) te paaien.

Wie Blijft Alleen Achter, Mannen of Vrouwen 30-40+ en ouder? Who Fucks Who?

Vrouwen waarbij de kinderwens hoog is en/of een deel van de “bucketlist”, zijn –naarstig- op “zoek” naar een partner (of zaad) die(/dat) b...