maandag 17 december 2018

Wat Is Liefde, Liefde Ontmoeten Of Naar Liefde Zoeken?

Tieners en twens ontmoeten elkaar op school en in het uitgaansleven. Dikwijls gaan zij spontaan met elkaar om en ontmoeten uiteindelijk (na veel geƫxperimenteerd te hebben ;-) ) de liefde van hun leven. Van daten is dikwijls nog geen sprake. Dit laatste begint pas als ze ouder zijn en alleen zijn komen te staan.

Van spontaniteit bij daten is dus geen sprake, het is een 'gemaakt' en verzonnen (uitgevonden) manier om geld te verdienen aan het gemis van een ander (namelijk liefde).

Dating en de 'regels' die daarbij komen kijken, 'profielen t/m speeddaten', werken het in de hand dat uiterlijk (gebaseerd op een scenario van uiterlijk, status, bezittingen enz.) belangrijker is dan spontaniteit en vanzelfsprekendheid vanuit het innerlijk.

Door zoveel mogelijk te daten en ontgoocheld te worden van de resultaten, zelfs nadat een relatie is aangegaan met iemand, zorgt ervoor dat deze 'gemaakte' manier van liefde 'zoeken' blijft bestaan, er is geen andere (normale) manier meer te be'DENKEN'.

Onlangs kreeg ik de vraag "Hoe moet je anders iemand ontmoeten" geeft antwoordt op de belachelijke ingeburgerde manier van omgang met elkaar door industrialisering van het dating FENOMEEN om liefde te zoeken.

Mijn antwoordt hierop was "Hoe ging het vroeger en probeer zelf eens iets te verzinnen".

Open, spontaan en eerlijk aanspreken van mensen en contact hier&nu zijn mijn inziens -DE- belangrijkste ingrediƫnten.

MAAAARRRRR, als je dat tegenwoordig doet, dan kijkt men je al gauw aan op een manier van "Wat moet je van mij?" En dat terwijl men ONGEZIEN, hun ziel, zaligheid en/of lichaam open en/of bloot, ONLINE WEL laten zien en/of reageert op berichten, afgaande op het profiel van een 'vreemde', (zonder deze ooit spontaan en/of vanzelfsprekend lijfelijk te hebben ontmoet of gesproken).

HOE KROM IS DAN DE WERELD VAN VANDAAG?

Just Reality,
De wereld van vandaag is gebaseerd op regeltjes en industrialisering van ALLES. Ik schreef het al eerder, alles is van de wieg tot aan de dood gebaseerd op VERPLICHTINGEN of wel op regels van "HOE IETS -MOET-"

Het in LEEFTIJDSHOKJES waarin mensen, bij het aanmelden op datingsites op voorhand INGEDUWD worden, is OOK zoiets.
LIEFDE heeft NIETS met LEEFTIJD te maken! (Kijk bvb naar de Homoscene!)

Voornoemde laat ZIEN dat hier GEENSZINS sprake is van SPONTANITEIT  of VANZELFSPREKENDHEID in het 'zoeken' i.p.v. 'ontmoeten' van liefde!

Wie Blijft Alleen Achter, Mannen of Vrouwen 30-40+ en ouder? Who Fucks Who?

Vrouwen waarbij de kinderwens hoog is en/of een deel van de “bucketlist”, zijn –naarstig- op “zoek” naar een partner (of zaad) die(/dat) b...